ATK Udviklingstrup

Danmarks Motor Union vil i 2022 fortsætte udvidelsen af Talent og Elite afdelingen for de unge drenge og piger. Dermed er ”ATK Udviklingstrup” fortsat for kørerne på 65cc + 85cc. Truppen er ikke fastlåst på niveau og kompetencer, da det er børn vi arbejder med – engagement og indsats er derimod en faktor. Obligatoriske krav for de udvalgte forekommer dog: Deltagelse ved internationale løb – minimum tre EM 65 / EM 85 afdelinger, og en masse gå-på-mod for ny indlæring.

Formålet og forventningen med truppen er, at den bliver en fødekæde forinden Udviklingstruppen – Udviklingstruppen er steppet lige før landsholdet. Der vil årligt være syv faste træningssamlinger for truppen, som bliver fordelt i hele landet, og kan ligge i dagligdagens arbejdstimer. En til to af samlingerne vil ligge sammen med landsholdet. Kenneth Kaalund vil være fast træner for ATK udviklingstruppen.

ATK Udviklingstruppen er en åben trup, hvor udskiftning løbende kan forekomme i sæsonen, hvis det forventede engagement og indsats hos deltageren ikke er tilstede. Rekruttering af truppens deltagere vil blive udført af Kenneth Kaalund i samarbejde med landstræner Emil Larsen.

Ved interesse kan EM reglement findes på følgende link – http://www.fim-europe.com/wp-content/uploads/2021/01/2021-FIM-Europe-Motocross-Rules-3rd-draft.pdf

Kontakt
Emil Larsen: ela@dmusport.dk