Velkommen til de nye ATK-trænere

Weekenden stod i træneruddannelsens tegn, hvor et nyt hold ATK -trænere gennemførte DMU´s klubtræner 1 uddannelse og gennemgik den praktiske del – modul 2.

Weekenden bestod af klasseundervisning med gennemgang og dialog af korrekte køreteknikker, stillinger på maskinen, samt hvordan man som træner bestræber formidling af disse overfor MX kørere på alle niveauer og aldre.

Der var også undervisning i fysiske tests og gennemgang af indholdet og resultatet af fysisk træning. Trænerne og landstræner, Emil Larsen samt, ATK-Koordinator, Kenneth Kaalund, brugte dog det meste af weekenden på motocrossbanen hos Holstebro Moto Cross Club, hvor emnerne fra undervisningen blev ført ud i praksis. Det blev til et hold nyuddannede og top-motiverede ATK trænere, som ikke kan vente med at kickstarte træneraktiviteter i deres egen klub.

Et nyt hold til Klubtræner 1 uddannelsen begynder d. 16/1-21, hvor modul 1 gennemføres (en dag). Modul 2 for samme hold afvikles i april-maj måned, hvilket strækker sig over to dage.

Uddannelsen er relevant for trænere i alle DMU’s sportsgrene og tilmeldingsfristen udløber snart, så kontakt ATK-koordinator, Kenneth Kaalund, på kka@dmusport.dk, hvis du vil med på næste hold.